Niet lang wachten op de reparatie van uw auto is altijd fijn. Zeker wanneer u een druk leven heeft en u vaak met de auto naar uw werk gaat. Kies daarom voor de uitstekende service van Hans de Haas. Hans de Haas auto-onderdelen beschikt over een eigen goed uitgeruste werkplaats waar echte vakmannen te vinden zijn die alles over auto-onderdelen weten. De meeste auto-onderdelen zijn op voorraad waardoor snelle reparatie voor deze specialist geen probleem is. Kwaliteit, service en deskundigheid zijn de kernwaarden binnen het bedrijf wat hen dan ook onderscheidt van andere werkplaatsen. Wilt u zeker zijn van kwaliteit én goede service, komt u dan eens langs bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot.

Gratis technisch advies over een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel

Wilt u gratis technisch advies en ondersteuning bij uw auto en de benodigde onderdelen? Kom dan eens langs bij de specialist op dit gebied. Zo bent u verzkeerd van een goede service en de beste kwaliteit onderdelen. Zo leveren zij alleen stuurhuizen waar zij 100% achterstaan. Wanneer u eenmaal advies heeft ontvangen, zult u geen andere specialist voor uw auto-onderdelen meer willen. Bij Hans de Haas auto-onderdelen wordt er altijd een relatie voor langere termijn aangegaan, mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering. Dat is de belangrijkste graadmeter voor succes. Naast reparatie kunt u er ook terecht voor splinternieuwe onderdelen.

Revisie van uw stuurhuis van Mercedes, aircopomp van Opel en nog veel meer

U vindt nieuwe Opel onderdelen bij Hans de Haas. U profiteert bij deze specialist van deskundig advies en de hoogste kwaliteit auto-onderdelen. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.